Thursday, 23 July 2009

I.Will.Survive



Lagu ni best sikit kot versionnya dari penyanyi asal. Saja letak kat sini. Takda kaitan kepada sesiapa pun kecuali kepada sesiapa yang ingin terasa. Ciao ciao.

10 comments:

iZuan said...

Aku pernah perform lagu ni masa show kat Melaka sempena Bike Fest tahun 2006. Mmg best!

Az Azrinudin Alidin said...

hooooo..tak sangka aku..apsal ko tak jadi artis..wat la group sekali ngan izwan pilus as singer...hehe

iZuan said...

ala hobi je..buat modal nak release tekanan.. tak ada kehendak langsung nak jadi artis..hehe.. Tapi sejak kawin ni mmg dah slow.. apa progress research? dah ada submit paper ke?

Az Azrinudin Alidin said...

wah..wah..wah..submit paper?? report tahunan pun tak tau contents lagi nak submit paper..hehe

MDH said...

rilek geng...rambut mcm mana? ko masi pelihara lagi?masih kuat menyigup?hehehehehe.....atau sudah tukar rokok daun?

Az Azrinudin Alidin said...

panjang sudah rambut aku..sudah ikat geng..,berenti sudah aku bersigup..susah mau bernafas di sini ni..macam tipis udara dia..terus aku berenti

MDH said...

fuyioooo....tahniah sudah berjaya berhenti menyigup..... Aku rasa bila ko balik sini, ko jangan potong rambut dulu, time lapor diri biar panjang baru gempak dan terkezut org nampak hehehhehee....

Oyis said...

berhenti merokok sudah? wahh tabik bro, tabik! skali kena angin switzerland terus berhenti. agaknya semua perokok tegar kena duk switz nih.

aku sokong kata2 MDH. lapor diri nnt biar rambut pjg gitew, terkezut semua org.

to izuan: apa cerita skang? sonyap je

sumpit said...

aku rasa mmg budak2 time blajar mmg suka perform lagu ni. Aku dulu pon mmg minat gila Cake, the whole album aku rasa sangat bagusss!

bagusla ko berenti rokok, especially time skarang ni when diorg expect there'll b a second wave of H1n1 attack, sbb winter dah nak dekat. nanti dia coincide dgn seasonal flu, maka lebih teruk aaa effect dia.

iZuan said...

Oyis: tak ada cerita menarik.