Monday, 16 March 2009

My Neck Hurt

Bangun pagi hari sabtu hari tu..leher (ke tengkuk??) aku sakit...huhu. Jadi macam orang cacat la sekejap..ngan nak menoleh pun sakit..dua2 tangan rasa kebas dan tak boleh nak angkat tangan tinggi. Baru jer rancang hari Khamis lepas nak jalan2 kat Grancia tapi ngan leher, tangan susah nak gerak ni..duduk rumah jer laa..sib baik hari tu tgk Liverpool lawan MU dorg menang..haha puas hati jap..ilang rasa sakit..tapi malam tuu lagi la sakit plus susah nak tido.

Hari ni dah isnin..sakit lagi tapi kat bahu kanan plak..harap2 esok dah ok. Khamis ni cuti..so dgn duit elaun pun baru je masuk (yer baru masuk, sepatutnya masuk bulan 2 hari tu..), besar betul angan2 nak berjalan..so korang ada cadangan?? venice or geneva?? erlengan (tempat ET..ET tumpang makan..hehe) or lisbon??

K la..takda gambar nak letak..pasal tak pegi mana2..klu ada jalan2 baru la aku letak gambar k.

7 comments:

Nabil said...

siannya...nak abang urutkan?

iso said...

kalau la ada org bole tlg urut, mesti best kn? :p

MDH said...

yelah tu....liverpool ler menang.....Luka masih tidak boleh sembuh selagi Man Utd tidak menang liga

among said...

Salam Bro,

Aku terjumpa blog kau when I was looking for halal food kat google. How could I contact you? Nak tanya pasal makanan halal kat sana. Aku nak kena pegi sana hujung bulan ni, 3 hari jer. Dok kat Tresa Bay insyaAllah. Bleh email aku kat fadly.hashim@gmail.com. Thanks & best regards.

Az Azrinudin Alidin said...

abang?? ke abe?? haha

tak nak abang or abe..nak cik adik manis..bole tak??

Liverpool tidak jalan sorang2..hahaha

Nabil said...

bole je nak cik adik...cpt2 anta org masuk meminang :D

sumpit said...

boleyyyyyyyy je, datangla....
nanti bole ko practise speakong dgn cikgu italian aku.

kalu ko dtg,
ko la the first malaysian yg aku jumpa selama aku kt sini!