Thursday, 23 April 2009

Sebulan tak post, 6 bulan sudah berlalu

Sudah sebulan tak post apa-apa. Aku agak sibuk sikit dengan study ni dengan kerja teaching assistant yang banyak. Tapi dalam sebulan lebih ni, sempat la jugak pegi Venice, Italy (city of love, maybe because a lots of gondolas there), Toulouse, France (ECIR conference, pas tu jalan2 kat Albi, Old City of Toulouse and went to Carcassonne, Old Castle maybe developed on 11th 0r 12th centuries) dan yang paling last sekali lawat Noris kat Plymouth. Aku berjalan2 ni pun pasal duit baru masuk hari tu, lambat masuk. Jadi skrang ni kena idle la sekejap sementara duit dah sikit ni dengan kerja banyak nak buat. So next destination untuk berjalan-jalan akan difikirkan kemudian bila next duit dari KPT masuk. Ok, aku letak gambar-gambar aku kat Venice, Toulouse and Plymouth kat sini. Nanti aku letak lagi gambar-gambar kat Venice, pasal kat sana la aku paling banyak ambil gambar compare dengan Toulouse dan Plymouth.

VENICE
TOULOUSE, ALBI, CARCASSONNEPLYMOUTH
Cuba teka apa yang difikirkan oleh anak Noris..haha. Tu la asik tak nak duduk kat dalam stroller tu..kan dah kena tunjuk penumbuk tu..Jangan marah aah Noris.

6 comments:

Nabil said...

Ganas tu nak tumbuk anak orang :P

Haa..skill amik gamba ko dah makin bagus la...bila nak bawak bini gi sana lak ni?

:: azrul hazri jantan :: said...

6 bulan?tapi da nak khatam europe da eh?hahaha..bravo bro :) bila nk jalan2 kat kulim?hahaha..

fitrah nasuha said...

dtg UK... x singgah Birm tue... apo kan dayo!!!!!!!!!!!!!!1

Az Azrinudin Alidin said...

alamak bro... aku try nak contact ko tapi tgk blog ko dah dapat anak baru aku tak nak la kacau ko..next time k bro..aku mmg nak lawat ko pas ni

noris said...

xpe, azri byk duit, nnt dia honeymoon karang dia round UK lagi :P

sumpit said...

pinknya kasut ko... hehehehe
macam kasut bersenam aku :D