Tuesday, 2 June 2009

Venice-Gambar part2 or maybe the final

Okayyy..seperti biasa aku kasi gambar je la ek..haha. Biasa la aku, pemalas dalam memblog. Gambar-gambar kat sini rasanya semua dah tengok di Facebook tetapi pada siapa yang tiada Facebook, tengok la kat sini.
BTW, sekarang ni aku berada di Santiago de Compostela, Spain untuk berkerjasama dengan University of Santiago de Compostela dalam bidang research aku. Aku akan berada di sini selama seminggu bermula hari ini. Perkembangan, hasil kerjasama dan jalan-jalan cari makan akan aku letak di sini kalau la aku rajin. Jadi berhenti berharap (kata SO7) klu nak aku cepat-cepat post cerita k.

4 comments:

iZuan said...

pehhh.. macam tengok poskad!

Az Azrinudin Alidin said...

karang klu letak gambar aku, ko pulak ckp menyebok je muka aku ada dalam gambar. :D

iZuan said...

Haha..itu saja provoke bikin panas.. Tempat kau tu ramai yahudi biasa ke yahudi Zionist?

Az Azrinudin Alidin said...

yahudi biasa jer..dorg bukan zionist..kebanyakan yahudi kat sini dah convert masuk kristian dah