Friday, 19 February 2010

Hari yang Cerah di Lugano

Salam..

Hari tu hari yang cerah kat sini jadi terasa nak ambik gambar dari perjalanan pulang appointment dengan doktor. Cuaca jer cerah tapi masih sejuk lagi cuma seronok la jalan kaki balik university pasal pemandangan Lugano ni memang sejuk mata memandang.

trademark lake kat switzerland, mesti ada air pancut




Museum Art. Ada exhibition pasal robot tapi tak sampai hajat lagi nak tengok


kalau dapat bawa balik Malaysia keta ni..perghhhhh

bendera LVGA tu bendera Lugano. sini bendera dorang simple-simple

via Nassa, famous shopping street kat Lugano ni, tapi untuk aku window shopping jer la pasal mahal sangat
Jalan balik ke rumah lalu sungai yang damai

mikael bin ahmad bostami, unmese, bambini che e nato a milano

ciao ciao

arridiverci

7 comments:

b u s t o r a m a said...

NICE!!!! WE LOVE LVGA N UNCLE CHIKO !

Az Azrinudin Alidin said...

miko laaa...uncle miko hehe

Anonymous said...

very nice place..ble agaknye ye dpt g sane?hmm..:)

Az Azrinudin Alidin said...

hmm kumpul duit pastu beli tiket flight pastu sampai la sini..senang jer kan hehe

Anonymous said...

aah mmg sng..kalu abg blikan tket lg sng..:)trus smpai je..:D

Alfian_Troxion said...

longkang kat sanaa pon cantek ye dok. hehehe.

weh! Mana gambar Roger Federer!!! Dia nye kampung bukan kat tempat kau ke Azri? hehehe. Eh japs. tapi dia duduk kat French speaking part kan? Kat mana tu ek?

Az Azrinudin Alidin said...

roger federer aku tak tau kat mana dia tinggal..aku pun tak sure dia french part ka atau german part of switzerland. tak pernah pulak aku nampak dia kat swiss ni, sibuk kot ngan main tenis sampai dah tak duduk swiss ahaha