Sunday, 9 November 2008

Asia Market

Salam..terase malas nak taip, so just letak gambar jer la ek..gambar kat asia market

tanda asia market

pintu masuk kat tepi tu

kat dalam tu jual la macam2 barang kebanyakannya dari thailand..ada jugak barang buatan malaysia..so bole klu makan makanan ala kat malaysia



10 comments:

dLyn aZmi said...

huhu macam xnak kasi org masuk jek..

darkios said...

btul tu..

mn gambar kt dlm? dilarang ambik gambar ke?

:: azrul hazri jantan :: said...

tokey dia orang mana? kecik comel aje kedainya, sekali tengok mcm stor ada juge :p tapi dalam tue mesti banyak harta karun produk dari mesia ye dok..senang aa ko carik spice.. hehe ;)

EyesOfNabil said...

laa apsal nampak macam jamban je? ko ni takleh jadik tukang gambar utk promosi tpt ni la...:P

amek la gamba dlmnya...luar ni kat Msia pun ade.

Az Azrinudin Alidin said...

aku rase dia nih jual illegal la..mcm nak lari dari cukai..kat tempat tu takde kedai lain..tersorok pulak tu..aku time datang tu igtkan tutup rupenyer pintu kat sebelah daaa

hehe..aku tak promosi..aku cume bgtau jer ader asia market jer :D

saifulramadzan said...

pelik sungguh...

iZZi said...

Aku kelakar la baca ayat ko "tanda asia market"..ha..ha..ha

Sazly Salfarina said...

Ko bia betul Azri. Ko jangan tipu aku, baik cakap betul-betul. Asia Market tu jual barang ke atau jual ayam. Ke pusat urut macam kat Serdang depan padang yang ko, aku ngan iso pegi dulu tu. Hehehe...

Alfian_Troxion said...

kocik cinonet kodai...

dia jual Mamee dok?

Az Azrinudin Alidin said...

pyan;

mamee takder..mee segera perisa babi ader aku nampak..hehe

sazly;

btul la kedai jual barang asia.."ayam hidup" takder la..jauh nak import dari thailand

izzi;

tanda tu la mula2 aku nampak time sampai situ..hehe