Sunday, 2 November 2008

Campus 2

Disebabkan hari tu aku letak gambar campus tapi dipenuhi oleh muke aku (ader orang tak puas hati..hehehe), jadi aku post la lagi gambar campus USI ni dah kawasan persekitarannya. USI ni campus dia kecik jer, takder pagar dan open 24/7. Bole masuk asalkan ader student pas dengan stricted access. Stricted access ni macam ni, macam aku, aku cume bole masuk kawasan bangunan faculty of informatic jer dan tak bole masuk bangunan pentadbiran USI. Kad dia lebih kuran same mcm kad staf UPM tapi takde la rosak selalu mcm barrier gate fakulti tu..hehehe. OK banyak pulak cerita, kasi tengok gambar dah ler ek.

Campus USI dari side depan bangunan pentadbiran

Ader tulisan penuh USI tu aper, tapi aku pun tak tau building ni building aper

Lorong yang terbuke kepada sesiape saje yang nak lalu, siap bole bawa pets (anjing) lagi dalam kawasan campus

Tu ader anjing tu, korang tak percaye, memang bole bawa anjing

Siap ader arca lagi USI ni

Campus daripada belakang, yang sebelah kanan tu la faculty of informatics, aku duduk tingkat atas skali. Sebelah kiri, gambar dia ader kat bawah, building utk kelas dorg panggil red building. BTW, building faculty aku dorg panggil black building.

6 comments:

dLyn aZmi said...

letak gamba dlm fakulti plak :D

EyesOfNabil said...

haa..kan ke cantik rupa tempat tu tanpa muka ko :D

ya betul..nak gamba dalam fakulti lak...kalo bole ade awek2 sket..ahaha

MDH said...

hahhahaha jangan pula ko bela anjing pla kat sana....

kalau boleh ko snap gambar awek yang paling cun kat sana hehehhehe.....

Sazly Salfarina said...

Betul betul, cube tengok sikit gamba awek kat sana. cun ke tak.

darkios said...

aku nk tgk aweq ko yg kt sana. bila nk letak gambar dia ni? ada bran?

chefadh said...

bestnya da banyak gamba jalan2..bagus2..