Wednesday, 23 June 2010

Sebulan yang lalu

Salam...

Dah lama tak update. So karang kalau tak update boleh terus tertutup blog ini..hehe.

So perkembangan terbaru gwe,

Hari tu family datang, dah balik dah pun. Sempat la juga bawa berjalan2 ke London, ke Zurich, Bern, Milan, Rome, Vatican City, Florence..and of course Lugano. Dalam perancangan nak jalan tempat lain tapi tak terlaksana pasal aku pun sibuk, pastu terstranded kat London pasal flight ke Paris cancelled sebab strike kat air traffic control Paris.



Visa dah apply. Dah pergi interview pun. Hangus la jugak lebih 300 chf. Dah la tak refundable klu visa tak kena bagi. So tunggu lagi seminggu dua, dapat jer visa terus cabut pegi NY. Harap2 seronok la pegi sana time2 nak puasa ngan raya ni.

Kerja, alhamdullilah time family aku datang ari tu sempat la siap dalam 70%. Presentation pun dah buat. Sume suke. Proposal kerja kat NY pun siap. Exam pun dah abis marking dah. Tenang sikit pikiran.

Apa lagi ek..haaa aku rasa nak jalan2 tapi passport pulak kat US embassy. Nampaknya boleh pusing Switzerland jer laa. Kalau dah hari2 tengok gunung ngan tasik pun bole bosan gak kan..


tu jer la kot..ciao ciao

arridiverci

3 comments:

Oyis said...

family dtg? jelesnya!

keja siap? jelesnya!

dpt duit tambah hasil marking? jelesnya!

nak gi USA? jelesnya! jelesnya! jelesnyaaaa!

nasib ko x hapdet blog selalu, kalo x hari aku jeles... hehheehehe

no la, just kidding, aku tau ko byk bekerja keras lately, but still, aku tetap jelesss! :)

weih kamera dslr gabak tu ko punya ke? (pon jeles gak haha)

Az Azrinudin Alidin said...

uissshhh

jgn jeles ler..takde ada apa yg lebih pun..biasa2 jer..huahahaha (gelak nak bagi ko lagi jeles)

kamera tu abg aku punya..aku ni dak suruhan ambik gambar jeerrr

Alfian_Troxion said...

walaweh.. 70% dah siap kerja. bagus tu. hehehe

kira skg ni ko pendatang tanpa izin laa kalau passport ko ilang. baik ko cek kat embassy tu. kang saja2 dia kasik ilang supaya kau di jel kan di guantanamo bay. heheheh :P