Sunday, 12 October 2008

Arrived at Switzerland

Kawasan permainan kanak2 kat sini.


Bekalan rokok yang aku bawa..ntah bole tahan sampai bila aku pun tak pasti

Aku kat airport zurich

Zurich Airport yang bole2 laaa

Disebabkan aku sampai dalam jam 12 tgh malam kat lugano aku tak sempat nak ambik gambar ngan cuaca sejuk sampai keluar asap asli kat mulut. Tapi airport lugano tu kecik jer baik lagi LCCT kat Sepang tu.

Nanti aku post lagi gambar2 lain.. k bye2


8 comments:

EyesOfNabil said...

Weh..mana gamba awek tu? :D

Pic ko tu dah mcm nak sama dgn fabio la. Nanti cukup tempoh mesti sebijik dah. :)

darkios said...

ko nk aku kirim rokok ke sementara aku ada ni? hehehe...

Lia Sakinah said...

Wah...ada blog baru...best2... letak gmbr byk2 ek... boleh aku & apiz tgk selalu...btw, ko x nk letak gmbr ranking universiti ko ke? hehehehehe...

MDH said...

Hahahaha merokok merbahayakan kesihatan....time ni ler ko boleh test kasi berhenti pelan2. Rokok sana mesti mahal,kalau habis ko buat ja rokok kirai save budget....

bah jangan lupa kasi taru itu gambar sumandak....kalau pergi tengok live di anfield kirim salam sama Torres muhahahahaha.....

azrinudin said...

eon;
belum sama lagi la..klu perut aku naik nnt sama la kot

darkios;
takper la..banyak lagi stok tu..nnt aku kirim kat awek aku...tu pun klu dia nak kirim

lia sakinah;
aku tidak sesombong seperti org itu..muahaha

mdh;
akan ku usahakan untuk berenti..tu pun klu ader keinginan hehehe

iZZi said...

jangan lupa rolex daytona blink blink

Mash's said...

:D ..siap bawak 'bekalan' lg gitu, cmna nak menyahut seruan 'benti merokok'ni?

MDH said...

kes menyigup ni mmg susah mahu berhenti, sy juga salah seorang yang merokok dulu. Pasal sigup (rokok)ler saya pernah diserang sesak nafas dulu....skrg dah insaf dah berhenti daaa.......

ikut pengalaman saya kalau tempat yang sejuk lagilah sigup ni diperlukan, rasanya susah ler si azri ni nak berhenti sebab tempat dia buat PhD ni cuacanya sejuk.....