Tuesday, 21 October 2008

Campus

So hari nih ceta pasal campus la pulak. BTW, aku tak sihat 3-4 hari lepas. Mungkin pasal sini sejuk dan kering, pastu angin dia..Yaa Rabbii..punya la sejuk..aku pegi campus jalan kaki je..ader la dalam 8-10 minit. Mula2 datang tu aku dah beli snow cap..bukan nak bergaya ker aper, tapi tak tahan bila berangin, telinga nih la yg paling sejuk.. OK enough with the stories, pictures can tell a thousand words...

Bangunan Pentadbiran

Laluan tepi sungai nak ke campus

Harga rokok kat sini, baru 6.60 chf, klu convert RM ader la dekat 20..hehe..semenjak tak sihat nih aku tak hisap rokok, so harap2 bole diteruskan.

15 comments:

eka said...

hellow

fitrah nasuha said...

baru ko tahu penangan duk Europe... hari tu ko kata tak sejuk... mari kita tgk sapa yang kena.. Take care bro!!!!!!!!

MRM said...

Lor, sian ko. Hope you are ok now and dah boleh terima cuaca kat sana!

p/s Alaaa, kalau nak bergaya dengan snow cap pun apa salahnya, tak salah pun. Snow cap is part of 'fashion' what :P

EyesOfNabil said...

ko amik gamba bangunan apsal muka ko nak masuk sekali..aku dah kenal dah muka ko tu ^_^

semoga cepat sembuh :D

masitah said...

Azri - selamat menempuh hidup baru di bumi Swiss + selamat hidup baru tanpa rokok!!! :-)
take care!

Oyis said...

oit, x story pon kat aku ko dah ada blog... chet!

semoga cpt sembuh

ciksnowhite212 said...

hahaha...aku baru nak bg cadangan supaya ko amik gamba bangunan je. sekali nabil da antar dlu kekekeke....muka ko besar sgtla depan bangunan tue...mengganggu :P
anyway take care....

:: azrul hazri jantan :: said...

oitt..
apa kes,duduk swiss isap marlboro gak..keh3..cuba la try asap rokok brand lain punya..ahaks..ataupun,dah alang kepalang tak sihat,better berenti terus..sbb ko dah ada pada platform terbaik utk tak merokok..hehe..

Az Azrinudin Alidin said...

aku sbnrnyer tak nak letak muke aku kat situ..tapi tu la..klu aku tak letak muke aku rindu pulak korang kat aku kan...hehehe lagipun awek aku nak tgk muka aku..kene la letak

wanee said...

hullOoo.. hMm kesian kene ambik gbr sendiri hehehe it takes time to adjust i'm sure. in your first entry ckp tak rajin nak post entries, trust me, kalau dah dok sesorang tuh sure akan automatic rajin lah..

wokehs azri.. take care and have fun. i'm linking this very second ;P

sumpit said...

tu aaa, betol aaa kata noris, ada blog bukan nak story pon, chitz!

anyway, oraits apa ko pakai snow cap. aku pun ada sebijik snow cap nike beli kat jepun, nyesal aku tinggal kat malaysia.

Rasa cam nak beli ear-muff, tapi drpd beli menatang tu, baik beli headphone, bole pakai ganti speaker skali, tgk la camne.

MDH said...

hahahaha lum ader member boleh tolong snapkan gambar, sebab tu click sendri hehehehhe.....cari ler kawan dari Italy leh ko tumpang kat rumah dia bila dia balik kampung.Manalah tahu kawan Italy tu sedara del piero, buffon, canavaro atau gattuso leh masuk stadium free hehehehe....

daripada ko beli rokok baik ko beli makanan atau minuman....tarak rokok boleh idup beb, tarak makan and minum merana satu badan hehhehehe....

anyway cepat2 sembuh, sejuk sikit ja tu lum sejuk cam atas gunung kinabalu rilek bah geng....

Sazly Salfarina said...

janganla berenti, nanti sapa nak jadi tokan. Isap rokok daun la, murah sikit. Sejuk-sejuk sedap isap rokok. Aku makin menjadi-jadi kat sini.

dLyn aZmi said...

sian azri ye...
xpe... nnt adapt le tuh ngam cuaca sana..
pastu each time season berubah.. sakit balik hehehe been there done that.. busan beb asik x sihat jek..

anyway.... semoga cepat sembuh ;)

orneyross206 said...

ini 1 lg pesanan penaja..makan byk vit C n aloe vera, sejuk2 tu kang sakit lg kang..